Uppföljning av RikaTillsammans-portföljen

Hej RikaTillsammans!

Jag väntar med spänning på vad som händer med RikaTillsammans-portföljen? Jag har följt den i några år nu men har inte varit aktiv sedan i julas. Efter att jag uppdaterat mig lite och läst några av dina inlägg, samt sett att du gjort om den på Shareville, så undrar jag vad jag som följare av portföljen ska göra?

Ska jag sitta lugnt i båten tills du publicerar nästa artikel om portföljen eller ska jag redan nu kanske göra om så den ser ut som den du har på Shareville (även om man inte ser hela innehållet)

Hej!

Jan skriver här på bloggen att han kollar/balanserar om portföljen 1-2 gånger per år bara så tanken är just att det inte ska hända något med den under året egentligen.

En ombalansering såg vi i denna artikel: https://rikatillsammans.se/ombalansering-rtportfoljen-2018/

Sker något på Shareville så är det ju så som Jan själv gör, eftersom det visar riktig handel. Sedan så gäller det varje gång man tar ett beslut med sina investeringar att man är medveten om VARFÖR man tar det beslutet, så att bara följa vad som sker på Shareville utan att veta varför kan bli konstigt.

Hälsningar
Elin

Hej Elin och tack för svar!

Jag har läst nästan hela bloggen så jag vet att Jan ombalanserar runt nyår och midsommar. Jag har koll på det som sker och varför och vad som ligger till grund för olika investeringar. Däremot så missade jag/hittade inte artikeln som du länkade till när jag klickade runt så tack för att du länkade den.

Med vänlig hälsning,
Erik