Cashback world

Hej!

Jag undrar lite om någon har erfarenhet av Cashback world?

positiva eller negativa båda är av intresse!

 

Jag o min särbo har köpt enheter. Använder vårt Cash back kort och det funkar bra. Vi känner att vi har förtroende för Cash back Word och är helt säkra på att vi kommer få en tryggare ekonomisk framtid. En bra investering

Mvh kristina

Läser man på nätet ser man flera anklagelelser om pyramidspel. Det verkar dessutom vara tunt med högkvalitativa företag bland medlemsföretagen. Vad du än gör, satsa inga sparade pengar i detta!

Hej jag har varit involverad i cashback world några år nu och det är helt fantastiskt. Så mycket mer än rabatt på vad du handlar. Från att inte haft någonting har jag nu en säker framtid för mig och mina barn. Vi har väldigt stora aktörer med oss som t.ex den största detaljhandeln i Europa Carrefour.

Läser du på ett som sägs här ovan så kommer denna information som nestor pratar om inte från pålitliga källor.

Pyramidspel? Absolut inte. Bl.a. AS Roma, Zalando, Boozt, och Mc Donalds är anslutna, känns inte direkt som om dom skulle vara det i ett pyramidspel. Hela Tyresö centrum är analutna. Man behöver inte värva en enda person. Att gå med är helt gratis. Bästa investeringen som finns!

Grundproblemet med såna här tjänster upplever jag är att man lockas att handla grejer man inte behöver. Man köper för att det är cashback inte för att man egentligen behöver grejen. Det.är samma sak med rea…

/Ulf

Klokt skrivet Ulf. Håller med. :slight_smile:

Samtidigt så tänker jag att man inte ska vara rädd att bryta mot vissa regler om det kan gynna ens egna mål (t.ex. om man vet att man har disciplinen).

Supportmamma, dom bolag du påstår är med är INTE med. Lyoness har inga stora bolag med! Dom har affalite med stora bolag och köper rabatt kort. Sen så säger dom att dom har dom stora med för att lura folk att invistera i detta ponzispel. Lyoness / lyconet / cashback world har domar i flera länder. Är du lurad att invistera så vänd dig till advokatfirma fromhold.net dom har hjälpt många av cashback Worlds offer.

Bl.a Citygross och Circle K är med. Genom köp av fysiska eller elektroniska presentkort till dessa kedjor så får man 2 respektive 1% Cashback tillbaka på sitt konto. Det ger en del i återbäring på ett år om man planerar sitt handlande.

Presentkorten på Citygross gäller som betalning för allt i butiken, även spel, tobak samt köp av presentkort till andra butiker vilka säljs av Citygross.

I skrivande stund är 1103 företag, små som stora anslutna i Sverige och fler blir det.
Exempelvis:
Vila
Foot Locker
VeraModa
Selected
Cervera
Akademibokhandeln
Bokus
Jack & Jones
Granngården

Så även mängder med lokala företag som restauranter, caféer, mäklare, klädesbutiker, etc.

Exempelvis fick jag 3% Cashback på mäklararvodet vid försäljning av min bostadsrätt för en månad sedan.

Underbart koncept och det kostar dig inte en krona att gå med. Planerar du din konsumtion så kan du få en riktigt bra återbäring på ett år.

Detta bolag har förbjudits att bedriva verksamhet i Norge ändå så fortsätter dom. Bolaget är ett dömt snöbolls system i Österrike och Schweiz. Nyligen fått böter i Italien för att bedriva pyramidspel. Om du mailar ett av dom bolagen som Mathias namedroppar så har dom garanterat inte något samarbete med bolaget.
Bolagets största affärsidé är att slå sig för bröstet över hur stor dom är så att du ska ge bort dina pengar till den som är högre upp i pyramidspelet.

Marknadsföringskonceptet innebär säkert att människor anställs för att skriva en massa positivt om cashback, som bytt namn från Lyoness. Men jag skulle inte satsat en enda krona på detta -aldrig i livet.
Vi har vänner som försökt få oss att gå med som satsat mycket pengar. De kommer troligtvis inte att få tillbaka sina pengar. Allt är ett pyramidspel som inleds med ett ”halleluja”-möte (man bjuds med av en kompis). Man ska satsa typ 100.000 spänn snabbt - det är världens deal. Och inte en enda trycksak om hur affärsidén funkar får man med sig. Allt är digitalt.

I Norge är dom förbjudna Nu satsar topparna i Norge på att skaffa födkrokar i Sverige ! Die Dumme Schwäden

Hej finns det någon som varit medlem i mer än 4 år, investerat i deras olika paket, och fått ta del av den utlovade återbäringen?

Bara firmor man köper onödigt skit från Mat vadå Citygross köpa presentkort att handla för Nisse på Hörnet eller Syrrans Livs i Tyresö på vanligt sätt inte mkt att hurra för , Lurade är vad man blir I Norge nu förbjudet men Sverige tillåter all skit aven annat skit som Vi alla vet !

Gå inte på de stackars lurade människorna som skriver positivt om denna tjänst! De skriver positivt för att fler ska gå med så att de får sina pengar tillbaka. Eller så är de betalda nättroll i deras prkampanj.

“… är helt säkra på att vi kommer få en tryggare ekonomisk framtid” och “Från att inte haft någonting har jag nu en säker framtid för mig och mina barn”

Stackars arma människor…

Som sagt ett Pyramidspel som förbjudits i Norge och nu satsar topparna där på Sverige som födkrok men, möter motstånd då Die Dumme Schwäden inte är lika korkade som Norrmännen varit.