App eller hemsida för att visualisera utveckling för min fondportfölj

Hej,

Jag har min fondportfölj i Länsförsäkringar och kan se grundläggande information där hur det går, som total utveckling, senaste förändring för varje fond m.m. Det jag saknar är:

  • Möjlighet att se grafer för hur fonderna gått över tid (gärna så det går att jämföra dem mot varandra i samma graf)
  • Se utvecklingsgraf för hela portföljen och jämföra detta mot index (likt Jan gör med Shareville. Dock måste man ha portföljen på Nordnet för att kunna göra detta på shareville?)
Är det nån som har tips på oberoende app eller hemsida där man kan fylla i sina innehav och sedan få ut informationen ovan?

Tack på förhand!

Gällande första frågan så är Avanza bäst. Gå in på en av dina fonder, och klicka sen på jämför-knappen. Du kan jämföra med flera fonder samtidigt.

Hej Markus!

Tyvärr kan du inte använda din egna portfölj i Shareville om du inte har Nordnet, du har även samma möjligheter att jämföra i Avanza.
Däremot så är detta ett problem med andra banker, allt blir så himla mycket krångligare och alla sådana funktioner finns inte.

En hemsida du däremot kan jämföra fond mot fond utöver Avanza och Nordnet är Morningstar.se, en väldigt bra sida för att jämföra fonder!