LF Global indexnära

Hej Jan.

Angående LF Global index o LF Sverige index. Undrar om du vet att dem tar 2% i insättnings/uttags avgift? Det är inte alla som har Avanza/Nordnet som slipper betala det extra onödiga avgiften. Du rek. LF som gkobal fond bas. Det hade jag med tills jag inte läste detta igår. Nu har jag bytt till Swedbank Robur Access Global 0,20% årsavgift ingetting annat. Bytte både i avanza o LF Isk. Gillar inga extra avgifter då byter jag ut hela fonden i alla isk. Rätt ska vara rätt o ska inte kosta mer för exakt samma global indexfonder. Hoppas du aggerar . Annars är jag kund i LF o Avanza.

Mvh.jacke77

Hej Jacke!

Helt ärligt så visste jag inte det här. Jag utgår tyvärr från att alla har Nordnet eller Avanza.

Jag uppdaterar artikeln. Tack för din feedback och att du bidrar till att göra bloggen bättre och hjälpa andra sparare.

Hälsningar,
Jan

Det är skrivet så här. Dem kan ta den avgiften. Troligtvis att dem inte tar den avgift men jag vill inte ha det så. Det ska vara Zero o inget annat i extra avgifter. Jag vill inte tänka på det om dem tar eller inte tar det. Då väljer jag byta till Swedbank Robur Access Global. Portföljen.

Swedbank Robur Access Global 55%
Spiltan inv 15%
Amf småbolag 15%
Swedbank Access Asien 15%

Långsiktigt minst 15 år och mer.
Likvider buffert på sparkonto.
Billig o bra portfölj bred riskspridning eller hur?
Mvh.jacke77

Var hittar jag informationen om den extra avgiften?! Tack på förhand

Hej
Fick svaret idag från Länsförsäkringar. Ingen extraavgift insättning/uttag. Blir inga extra avgifter. Bara 0,20% i årsavgift. Då är allt som det ska vara. På bloggen ska det rek.LF Global indexnära.
Mvhjacke77