Andra metaller

Jag funderar på att investera i andra metaller än guld och silver. Kanske i form av certifikat. Har nån tips på något som är i bra läge nu? Platina har gått ner mycket t.ex. men jag läste någonstans att det fortfarande är dyrt… tips på andra bättre investeringsverktyg mottas gärna. Jag tycker att råvarufonder ofta är dyra.

Läs gärna den här artikeln:

Lycka till med ditt sparand!

Tack för svar. Jag har redan pacific precious och guld S och Silver S men vill testa andra metaller för skojs skull. Är det ovärt tycker du?

Skulle säga att det är svårt att tipsa någon annan om specifika investeringar, ingen skillnad om det är specifika aktier, råvaror eller andra tillgångsslag.

Ett tips när det gäller att försöka få tips om potentiella investeringar, är att du kommer troligtvis få några bra pitchar om varför du ska investera i någon speciellt, dessa pitchar kan låta väldigt positiva och väluttänkta. Men vid dessa tillfällen så behöver man som investera verkligen göra en stor undersökning själv om varför man vill gå efter denna pitchen och om det verkligen är något du vill investera i.

Absolut är det bra med pitchar och investeringstankar från andra, men ta dom med en nypa salt och tänk en extra vända.

Det är ingen konstigt att förlora pengar på investeringar, det gör alla. Men att förlora pengar på något nån annan har fått dig att investera i som du inte helt förstår dig på eller förstår dig på varför något har förlorat värde, det kan göra ont!