Avkastning daytrading

Hej!

 

Jag har börjat samarbeta med ett trading bolag som påstår att leverera en avkastning på 30 % i månaden.

Jag undrar om det är möjligt? Jag gjorde en snabb beräkning i Excel och såg att 100 000 skulle bli en miljard på drygt 3 år! Jag har använt dem i några månader och låtit dem ansvara för en mindre summa pengar som har gett mig avkastning runt 30 %. Kan det hela vara en bluff? Hur ser jag i så fall det?

 

Med vänliga hälsningar

Erik Sandberg

Hej Erik

Ja det låter för bra för att vara sant. Men gör så här ta ut summan som du själv har investerat och lått dom göra 30% på pengarna som du inte själv har bidragit med. Sen ser du till att plocka ut 10% av vinsten varje månad så får du se hur det går.

Vad heter företaget ?

Vad ska de med dina pengar till om de kan göra sådan avkastning? De kan ta ut ett privatlån på närmsta bank på 300 000 kr utan säkerhet, köra trading i 18 månader och sedan gå i pension med 33 miljoner på kontot.

Här ligger en hund begraven. Min gissning är att du inte kan ta ut några pengar överhuvudtaget och att siffrorna på skärmen är fejk.

Varför har du och jag -1? Vad betyder det?

Vad betyder "samarbeta med ett dag tradingbolag? Är det betyder att du är kund, en anställd eller en delägare?

Hej Erik!

Tycker att det låter som ett ponzibedrägeri.

Men visst, har du fått avkastningen och kunnat ta ut den så fortsätt ta ut pengar som du får i avkastning och lämna kvar det du investerade i början, då kommer du få en bra avkastning ändå även om det är en bluff.

Har du inte kunnat tagit ut pengar än och du bara ser siffror på en skärm så råder jag dig att testa göra ett uttag.

Varför blev Erik så tyst?