Hur använder/hanterar ni ert Revolut-kort?

Efter de senaste podd-avsnitten märker jag att flera har frågor/funderingar om Revolit-kortet :slight_smile:

Min fundering gäller dock hur ni daglgen använder och hanterar det?

Jag har i nuläget ICA Banken som “min bank” för lönekonto och kortutgivare. Har även beställt ett Revolut för att testa. Funderar nu på hur jag skall komma att använda det. Efter att man betat alla räkningar och fört över allt sparande blir det ju ett belopp kvar som man skall “leva på” under månaden. Brukar ni föra över hela beloppet till Revolut då eller håller ni på och pyttsar över belopp allt eftersom?

Jag ser många fördelar med Revolut, framförallt mikrospar och valutafunktionerna (när man reser). Dock får jag kanske pröva mig fram hur jag enklast använder det i vardagen. Därav är jag lite nyfiken på hur ni andra använder det?

Någon som även kombinerar det med Curve-kort?

/Niklas

Jag har Revolut, PFC och Curve, men jag använder för tillfället nästan uteslutande Curve med ett Shell Mastercard i botten. Jag har dock inte varit utomlands sedan jag skaffade det. Hade tänkt använda Revolut för onlineköp från utlandet och kontantuttag i utlandet, men har hittills använt Curve för onlineköp också. Lite sämre kurs än Revolut, men fortfarande en bra valutakurs.

Min plan var:

Revolut: onlineköp från utlandet, kontantuttag, utlandsköp

PFC: fylla på revolut, kontantuttag

Curve + kreditkort med cashback: vardagsbruk

Hört flera som kombinerar lyckosamt med Curve. Har dock inte hört talas om det själv förrän nyligen så jag vågar inte uttala mig. Jag och Caroline gör som så att vi för över pengar på Revolut-kortet i samband med lön och sedan använder vi det. Vi har hyfsad koll på utgifterna så vi upplever inte det som något problem eller särskilt annorlunda mot att få en faktura i slutet av månaden.