Hur ser ni på situationen idag?

Ledsen för upprepad fråga men hur ser ni på börsen idag och närmaste tiden? Läser runt lite på nätet och många verkar sälja av nu när börsen är på väg upp mot nya rekord.

Jag förstår att ingen - förutom Elon Musk - kan förutspå framtiden men mycket tyder på en nedgång snart.

Jag har förutom pension på NordNet och Skandia, 60/40 på Lysa. Skall jag plocka ut nu och ligga lågt eller skall jag sitta still? Tidshorisonten är 10-15år (givetvis att inget olyckligt händer som tvingar ett sälj).

Har ni sålt, skall sälja eller sitter ni stilla och rider ut stormen?

Mitt fasta månadssparande i hinkarna rullar på som vanligt, och kommer fortsätta göra det oavsett vad som händer. Jag känner mig trygg med min plan.

Utövet mitt fasta sparande får jag oftast över lite pengar i slutet på månaden. Beloppet varierar från månad till månad. De pengarna stoppar jag inte in på börsen i dagsläget. Istället lägger jag dem på ett räntekonto för att ha torrt krut om börsen sjunker. Osäkerheten kring hösten är väldigt stor. Men å andra sidan lär osäkerheten fortsatt vara stor till våren, och nästa höst, och våren efter det…

Det hade varit skönt att få brexit och handelskriget överstökat, men de ser ut att stanna kvar ett bra tag. Det enda jag vet är att jag har en grundplan jag känner mig trygg med och att jag inte har nån aning om vad som händer på börsen framåt.