Om man bor i vårt grannland Danmark

Hej,

 

Jag följer er regelbundet och har nyligen lyssnat en andra gång på ert avsnitt 99, “kom igång med ditt sparande” och om fondrobotar. Jag har själv öppnat två depåer, och ska snart öppna minst en till. Vill tacka er Jan och Caroline av hela mitt hjärta för ert fantastiska arbete med att sprida era kunskaper till oss övriga, det är så välbehövligt och jag har äntligen fått en trygghet i mitt sparande.

 

Nu till min fråga: Jag har en dotter som bor i Danmark, och har pratat mycket med henne om er och att hon ska lyssna på era goda råd. Jag tror inte att hon har gjort det än, hon säger att hon ska gå till banken för att komma igång. Men jag vill avråda henne från det, vilket ni oxå gör, och råda henne att börja spara i fondrobotar, likt Lysa.

Vad jag har förstått blir det problem med överföringsavgifter, mm, om hon väljer Lysa, och är osäker om hon får jobba i utlandet om hon vill spara i Lysa. Är det någon som har upplysning om det? Eller finns det någon dansk motsvarighet till Lysa som hon kan börja med?

Jag hoppas att det finns någon här på sidan som vet…

Bästa hälsningar

Millis

 

 

Hej Millis

 

Jeg bor i Danmark og har de samme spørgsmål som dig Finnes der noget tilsvarende som Lysa i Danmark

Mon du har fået svar på dit spørgsmål andetsteds end her ?

Hvis så vil jeg blive meget glad for din viden

Kærligst Tine Vindeløv

Svenskt ISK kan nog inte ha. Men finns det inte en dansk motsvarighet?

Sen finns ju Nordnet i Danmark om man vill använda dom. Nordnet.dk

Hej Kalle2 Tak for svar Jeg spurgte også i FIRe Danmark på Fb og fik Nordnet som svar :slight_smile: