Var ska man vända sig?

Hej o tack för en bra sida! Jag och min sambo har en bra ekonomisk sitaution men känner inte att vår bank är en bra “speaking partner” gällande finansiell rådgivning utan är mer en form av partisk säljare. Vi känner att vi har en bra potential men åren går och vi måste börja nu. Vi är 70-talister med två barn, avbetald villa, inga övriga skulder, 3-4 MSEK på fasträntekonton och sparar runt halva lönen. Vem ska man prata med för att få rätt råd?

Hej!

Jag håller precis på att skapa ett pilotprojekt tillsammans med en oberoende finansiellrådgivare för folk i precis er situation. Det är nämligen som så att om man har mellan 2-10 miljoner får man nämligen inte hjälp någonstans. Kan ni mejla mig på janATrikatillsammans.se så kan vi ta diskussionen vidare där.

Jan

Vänd er med fördel till Småspararguiden, en utmärkt tjänst som är precis vad den heter. Enkelt och utan krångel.

https://www.smaspararguiden.se

Dom har både helt kostnadsfria råd på hemsidan samt möjlighet till personlig ”Finansterapi”. Jag har ingen som helst koppling till Småspararguiden, har bara följt deras sida o råd.

Småsparrguiden har dessutom just börjat gasa på med eget litet kontor. Vågar man hoppas att det är den rådgivaren Jan pratar med? Vi får bog se mer i ett blogginlägg snart ?

Tror inte Småspararguiden är intresserade av något sådant samarbete. Av vad jag sett av dom, så står dom alltid helt o fullt på spararnas sida utan koppling till några andra aktörer.
Dom vill nog inte riskera sitt rykte med att ha några barn ihop med Bolmesson. Eller någon annan.