Fxgm

  1. Känner du till FXGM? I så fall.. har du god erfarenhet av företaget?

Ett Cypernregistrerat bolag som du inte skall satsa pengar i.

Expressen hade ett reportage i Dina Pengar för ett tag sedan där en stackars pensionär hade förlorat en halv miljon via FXGM.

Väldigt onödigt att göra något liknande.

 

Är det en reklam? Varför frågade bara god erfarenhet?

Så är det med all CFD Handel att man kan bli likviderad. Hamnar Marginalen på 0% så säger ju det sig självt. Dessutom ger inte FXGM råd vilket pensionären negativt påpekat i expressen att han inte fått.

CFD Mäklare får aldrig ge råd eller fatta beslut. Varför köpte han pensionären då? För att han själv ville och det var hans egen vilja, Hur kan det vara att lura pensionärer hmm.

Ge råd är däremot att luras det är ingen som vet åt vilket håll marknaden går.

När någon frågar om erfarenheter är det inte så hjälpsamt att skriva vad någon annan upplevt, för dessa kan ha misstolkat.
Jag har frågat runt lite, och alla som har kritik har en kompis som haft problem, vilket alltså inte går att tvåvägskommunicera med. Kanske alla tror sig vara lurade fastän de tagit egna beslut.
De med egen erfarenhet har alla haft okej upplevelse. Jag har handlat lite hos dem med positiv upplevelse. Spreads är på vissa produkter högre än några andra plattformar, men jag har i alla fall satt in och tagit ut pengar utan problem.
Men jag ligger lite minus på kontot.
Frågan är om man gör stora vinster, om de då går att få ut.
Har någon ergarenhet av att ta ut stora vinster?

duktiga försäljare som lockar med jättebra erbjudanden hela tiden för att du skall sätta in mer och mer pengar och sen lämnas du bara… Vill starkt varna för att prova om du inte är helt säker på att du tycker det är ok att förlora alla dina pengar…ångrar mig djupt och vill inte att någon skall känna det som jag så tänk till både en och två gånger

De slutar aldrig att höra av sig, fast man ber dem sluta. Telefon, SMS, epost, på kontorstid nu vecka ut och vecka in 8 månader efter jag avslutade kontot. SMS kommer från ”infoSMS” som även används av exempelvis Topcab och andra. Går inte att spärra. De är som ett tuggummi som aldrig släpper från skon. Vill du handla CFD, välj nån mer seriös plattform.

Hej!
Jag ser att FXGM hör av sig när du avslutat kontot.
Det låter ju inte bra, men för mig är frågan är om man kan få ut större vinster utan problem.
Du har haft ett konto hos dem. Har du kunnat ta ut större vinster?