Topp, då är det inställt nu:
-
På förtroendenivå 0 och 1 (=nya användare) så kan man ändra i 48 timmar.
-
På förtroendenivå 2 och 3 kan man ändra för alltid. Dvs. ingen begränsning i tid.
Topp, då är det inställt nu:
På förtroendenivå 0 och 1 (=nya användare) så kan man ändra i 48 timmar.
På förtroendenivå 2 och 3 kan man ändra för alltid. Dvs. ingen begränsning i tid.