Någon som prövat Refunder?

Hej,

Upptäckte nyligen refunder.se. Någon som hunnit pröva detta? Tänker om de är någon fallgrop man bör ha i åtanke med en sida likt detta?

Annars känns de ju rätt vettigt att kolla av där före man beställer något på internet. I en tid då cashback på kreditkort har hamnat på under 1% så ser ju 2-5% ut som riktigt bra erbjudanden!

Jag har testat. Så länge du köper saker som du ändå hade köpt så är det lugnt. Risken finns att du köper mer saker än du hade tänkt eller att du gör ett köp du inte hade planerat då du ser att butik X har bonus % på cashback den här månaden.

 

Refunder är även duktiga på att skicka ut reklammail för att få dig att köpa saker.

 

Värt att notera är att flera av mina köp inte har registrerats även fast mitt Chrome-plugin säger att Refunder är aktiverat. Jag gissar att det är adblock som stökar till det.

Jag använder refunder hela tiden när jag ska handla på nätet eller boka hotell, fungerar bra och jag har fått för alla köp / hotellbokningar jag genomfört.

Jag använder refunderknappen och jag har inte adblock samt jag har stängt av de där reklam utskicken som Jonatan skriver om, vilket man gör via sin sida på refunder.

Om du vill så kan du ju använda min inbjudningslänk så får både du och jag lite pengar (50kr var) första gången du använder det: www.refunder.se/b/william

Ps. du kan ju använda ett kort med cashback när du handlar så får du först cashback ifrån refunder och sedan cashback på kortet, winwin.

Hej igen, Missade att skriva detta:

Fallgropen som jag kan se det är du kanske missar att gå in på prisjakt.se innan du ska köpa något…

Jag brukar kolla prisjakt.se - ta det som är billigast och sedan se om den butiken är ansluten till Refunder. Samma sak gäller hotell, bäst att jämföra innan man köper via refunder, annars kanske det blir dyrare…

Låter som att de fungerat bra för flera alltså.
Gillar att reklamen gick att stänga av också! Får tacka för länken den blir de att använda :slight_smile:
Får vi se om de blir att man köper något därifrån. Först måste man ju bara hitta något på prisjakt som även finns på refunder.