Webbaserade aktieprogram

Jag letar efter ett aktieprogram, helst webbaserat, men annars för Mac som kan visa historiska kurser (Sverige men även gärna andra länder) och där jag kan skapa egna kurvor (t ex egna moving average, MA) och signaler vid olika händelser t ex om två MA skär varandra.

Svårt med webbaserad kurshistorik eftersom det ofta är en tjänst som många bolag tar betalt för. Jag själv har använt lite olika program genom åren. De jag kan rekommendera är:

Sedan har ju Avanza en hel del TA-verktyg på sina grafer som man bör klara i princip alla vanliga saker som MA-skärningar etc.

hej jag undrar om var man kan skaffa aktieprogram som gör graferdiagram och egna kurvor med pilar upp och ner till vänster med siffror liknande de bankerna och nordea har. Sen undrar jag om man måste sryra aktieprogrammen manuellt eller om det sker automatiskt med hur aktiekurserna går i aktiebolaget. Måste man liksom klicka sig fram till kurvorna eller sker det samtidigt som aktiekurserna går upp och ner om ni förstår.

Sen undrar jag om det finns program som kallas för dumpers som styr aktiekurserna med så kallad fejkinternetbank som han i habo finans bluffen använde sig av jag är bara nyfiken inget jag kommer att utnyttja olagligt. är det exel program man måste ha microsoft har bara msn ekonomi eller danke bank ekonomi men jag vill ha svenskt dessutom likadana som nordea och andra banker har. mvh mario

Jag glömde nämna att det ska vara webbaserade aktieprogram för windows jag är beredd att betala för dessa och vad kostar det . Det som banker har.

mvh mario