Biden vinst - bra eller dåligt för börsen?

Hej, hur tror ni börsen kommer att gå under Bidens mandatperiod?

En mer Europa och Kina vänlig president är väl bra för världsekonomin?

Jag tror att börsen kommer att gå sämre i närmaste 4 åren ,Trump gjorde ett mkt. bra jobb som president ,synd att många amerikaner inte förstått och röstat på en socialist ,eller att valfusket var så omfattande att till slut Trump har förlorat .

Sluta prata om valfusk. Inga konkreta bevis finns ju.

Var inte så naiv Nestor,dom som styr världen dvs,globalisterna, har gjort alt som var möjligt för att avlägsna Trump från makten och installera en demokrat ,valfusk har förekommit i viktiga delstater men ingen har intresse utom republikaner att sanningen ska komma fram så tidigt men vi får se flera bevis om omfattande valfusk inom sin tid.

Ett jättelikt omfattande valfusk med flera miljoner röster fodrar en omfattande administration, där risken för upptäckt i princip är 100 procent.

Visst kan det förekomma mindre felaktigheter, men inte av någon större omfattning. Vem som är naiv överlåter jag åt läsarna att bedöma…

Läste nyss Reinfeldts analys:

“Jag tror att historiker och andra som analyserar honom i efterhand kommer att komma fram till att Trump är en av de sämsta, kanske den sämsta, president som USA någonsin haft, säger han till TT”.

Jag är inte så insatt i amerikansk politik men på det mänskliga planet är jag tillfreds med att slippa se den mannen framhäva sig själv, mobba andra och ljuga i TVrutan framöver.

Hur presidentbytet kommer påverka börsen de kommande 4 åren kommer vi inte att veta ens efteråt, eftersom vi inte kan utvärdera alternativet. Men vi kommer att kunna se att presidentbytet påverkat kampen mot klimatförändringarna på jorden, det internationella samarbetet, de fattigas kamp för överlevnad och sjukvård i USA, och en hel annat som D Trump valt bort under sina 4 år.

Även om presidentbytet skulle leda till sämre börsutveckling så kändes det väldigt bra att se Expressens löpsedel härmomdagen: “Det amerkanska folket till Trump: You´re fired”

Jag tror att historiker och andra som analyserar Fredrik Reinfeldt i efterhand kommer att komma fram till att Fredrik Reinfeldt är en av de sämsta, kanske den sämsta, statsminister som Sverige någonsin haft.

Tänkvärd krönika:

https://www.nsk.se/2020/10/08/se-bortom-hatet-mot-trump/

Oavsett om börsen går upp eller ned så kommer jag rebalansera portföljen och fortsätta månadsspara

Upp pga euforin i några dagar, sedan ned pga rekord ökad smitta runtom i världen.

Men vad vet jag? ?

Mvh

Tycker att det är intressant att pre-corona oroade man sig om handelskrig, italiens skuldsättning, brexit och allt annat. Post-corona är i princip alla västländer högre belånade och hemma i Sverige har både stats och privatlånen ökat, hotellverksamhet och turism ligger helt nere, folk är permitterade och p.g.a. att Biden vunnit är allt bra nu igen och oron över allt i ekonomin är som bortblåst. Det enda som skiljer sig nu är att centralbanker världen över står enade om att trycka pengar in i absurdum vilket givetvis inte kommer att skapa mer välstånd men däremot kommer det göra dom med tillgångar rikare relativt dom utan tillgångar. Med andra ord väldigt bra för dom som har ett överskott i sitt kassaflöde och kan anförskaffa sig finansiella tillgångar. Klyftan till dom som inte har det kommer dock öka ytterligare.