Danske Bank?

Efter er inspirerande genomgång om fondrobortar lutar jag åt att investera i Lysa. Det som får mig att tveka är att Danske Bank är deras samarbetspartner. Är det bara jag som tvekar inför detta? Jag är medveten om att de har insättningsgaranti. Fick ett artigt svar från Lysa som inte gav så mycket. Vad har ni andra för åsikter?

Jag tänker att alla banker håller på med skit, medvetet eller inte. Gör så som magen säger:)

Jag som också är nybörjare, likt trådskaparen, reagerade också på detta med Lysa och Danske Bank. Öppnade konto där helt nyligen och sen damp bomben om Danske Bank ned.

Även om jag tror det är som Tomas skriver, så skulle även jag se att fler “gamla rävar” ger sin bild av Lysa i ljuset av Danske Bank.

Jag skulle inte utgå från magkänslan när det gäller såna här lite större beslut. Det är bättre att skaffa först ett bra faktaunderlag och grunda sina beslut på utifrån relevant information. Först efter det ska magen lyssna på magen, och om tarmarna nu skulle börja vrida sig av obehag, då har man antingen missat någon viktig detalj eller är på väg att göra ett dåligt beslut.