Vad ska jag göra för att få bolån?

Jag vill köpa ett hus men har svårt att få banklån pga hög kreditrisk sägr´er dom och har erbjudit som högst 25 000 kr och blustepp säger en miljon men jag måste ha kontant insatts för att få lånet till mycket hög ränta. Jag har nyss börjat ett arbete efter lång tids arbetslöshet och har en lön på 19 000 brutto. Jag arbetar även tim-anställd på kvällar och helger. Vad kan jag göra nu på störrt för att få ett fullt banklån för bostad mellan 2,5 -3,5 miljoner utan kontant insatts? Söker att köpa ett hus i stockholm, renoverings objekt inget hinder, jag har hjälp och är själv händig. Jag vare sig kan eller vill ha medlånsökare. Finns det något jag kan göra eller missat att göra? Har inga anmärkningar, har haft kronofogden men ingen skulld där " bara" en prick men det finns det gått om folk som har och får inga problem pga den och en student med hälften av min inkomst får bostands lån. Vad har jag missat? Jag har bott i Spanien under 4 år och blev utskriven ur sverige 2004-2010 återregistrerad i sverige december 2010. Mycket tacksam för hjälp, svar och alla råd jag kan få .

Att direkt få ett banklån i din situation på över 2,5 miljoner låter tyvärr som önsketänkande.

Betalningsanmärkningen ligger kvar i 3 år så min rekommendation är att du under den tid du har den kvar sparar ihop så mycket kontantinsats du bara kan.

Då kommer du sen kunna gå till banken med kontantinsats, utan prick och kan visa upp en historik på hur mycket du kan lägga på ränta och amorteringar varje månad.