Historiska börskurser för olika tillgångsslag och index
Sök:

Historiska börskurser för olika tillgångsslag och index

En sammanställning av historik för en mängd olika tillgångar, index och annat matnyttigt för statistiknörden...

Jag gillar ju simuleringar och över tid har jag samlat på mig rätt mycket historiska kurser och historisk data från öppna källor. Det kan vara allt

Om du har data som du kan tänka dig dela med dig av, kontakta mig gärna. Jag brukar själv samla på mig data och komplettera olika dataserier som jag hittar på olika ställen.

Historik och historiska kurser

Aktie-relaterade tillgångar och index

Reala tillgångar

Övriga historiska kurser

Värden i realtid

Om du vill ha realtidsvärden på guld och silver så hittar du dessa här:


Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Kommentera

Endast en kommentar till denna artikel:

 1. Vit pil

  Tack för all data du samlar in och presenterar. Kort fråga: i din AFGX-tabell har du alltså själv lagt till utdelningarna år för år? För visst är det så att AFGX är ett prisindex?
  Anledningen till att jag frågar är att jag vill visa de 30 senaste årens avkastning på börsen – och demonstrera effekten av (återinvesterade) utdelningar. Hade tänkt göra en graf på AFGX och jämföra med SIXRX. Men om du har suttit och lagt till utdelningar till din AFGX-tabell så kan jag kanske använda den och jämföra med den ”vanliga AFGX” listan, om du förstår hur jag menar?
  Tack på förhand,
  /Ola

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Ola