Sök på RikaTillsammans.se
Sök:

Sök på RikaTillsammans.se

Sök bland 1.000 artiklar här på bloggen

Den här bloggen innehåller snart över 1.000 artiklar sedan 2008. Sök genom alla inlägg ovan eller använd någon av mina rekommenderade samlingssidor och kategorier.

Alla inlägg i kronologisk ordning

Bloggens kategorier:


Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Kommentera

2 kommentarer finns till denna artikel:

 1. Vit pil

  Hej, jag fick pensionpengar när jag skiljde mig för många år sedan, nu ligger dom på ett pnsionspar ulricehamnssparbank.
  Vill flytta dom till något bättre, jag är ingen spelare.
  Mvh: Malin samuelsson//

  0
  Gravatar ikon för användaren
  malin.samuelsson
  1. Vit pil

   Hej Malin,

   Det är svårt att säga något, det jag kan rekommendera är artiklarna i min serie ”Så blir du rik”.

   Ledsen att jag inte kan ge ett bättre svar då det är svårt och förbjudet med individuell rådgivning.

   Jan

   0
   Gravatar ikon för användaren
   Jan Bolmeson