Anmäl dig till nyhetsbrevet | RikaTillsammans

Anmäl dig till nyhetsbrevet

Få tips, artiklar och nya perspektiv på ekonomi direkt till din mejlkorg

I mitt nyhetsbrev som jag skickar ut cirka en gång per månad fokuserar jag på det som är värdefullt för dig – det är konkreta tips, råd och erbjudanden som jag själv tackat ja till. Ett urval av månadens bästa artiklar brukar också få följa med. Naturligtvis är det gratis.

Jag vet själv hur mycket mejl man får, så jag skickar inte ut något om jag inte tycker att det är riktigt bra. Ett bevis på att jag lyckas är att 75 % av alla mejl jag skickar öppnas och läses. Motsvarande siffra på nätet är mindre än 15 %. Det är något jag är stolt över och inte tar med självklarhet.

Vidare kommer jag inte sprida din e-postadress till någon annan tredje part, du kan avprenumerera dig när du vill och det är naturligtvis helt gratis. Genom att du anmäler dig till nyhetsbrevet accepterar du villkoren för nyhetsbrevet.

Om du vill titta på de tidigare utskickade nyhetsbreven så finns de nedan:

Tack för att du vill följa min blogg,
Jan

Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter

Du behöver bara fylla i din e-postadress, men jag uppskattar om du även vill fylla i för- och efternamn. När du har klickat på knappen prenumerera så kommer du att få ett bekräftelsemejl skickat till din angivna e-postadress.

Ibland strular tyvärr formuläret ovan, särskilt om du har en äldre webbläsare, mejla mig då på jan@rikatillsammans.se eller skriv i kommentarsfältet nedan, så lägger jag till dig manuellt.

Kommentera

45 kommentarer finns till denna artikel:

  1. Svårt att spekulera. Ryssland är ju generellt på låga PE-nivåer men det är en ganska hög risk. Jag skulle i så fall gå på en så bred fond som möjligt.

   Jan Bolmeson
 1. Jag har fått tips från min svärdotter. Vi diskuterade hur jag skulle kunna spara i fonder för våra två barnbarn – då tycker att jag skulle börja läsa ditt brev!

  Hon är bankekonom!

  H/leif

  Leif blomkvist
 2. Hej!
  Jag vill gärna ha nyhetsbrevet. Har anmält mig flera gånger, men det fungerar inte.
  Tack på förhand.
  /Eva

  Eva Svensson
 3. Hej!
  Eftersom jag anmält mig tidigare och det inte kommit något nyhetsbrev beror det nog på att jag har en gammal webbläsare.

  Stefan Johnsson
 4. Hej,
  Vad tror du generellt är bäst när man fyller 55 och banken vill börja betala ut IPS under fem år, trots att man fortfarande jobbar.
  Ska man skjuta på utbetalningarna till 65 eller senare? Så sent som möjligt? Så lång utbetalningstid som möjligt?
  Eller ta emot alltihop under åren 55-65 och placera om dem på Avanza NordNet?
  Eller något annat?

  Tatiana Temm
 5. Det verkar som vi har samma filosofi. Jag har bara några villor ännu men siktar på hyresfastigheter
  Vill gärna ha dina månadsbrev.
  Vad tror du om bostadsbubblan om några år när invandringen har stagnerat och dom flesta har boende igen, kommer det att slå hårdast på Brf:ar/hyresfastigheter eller småhusmarknaden?

  Jan
  1. Jag tror att bostadsbubblan kommer att slå hårdast mot bostadsrätter tyvärr. Eftersom dessa ofta är belånade två gånger.

   Jan Bolmeson
 6. Hej Jan,
  Trevligt med en själ som vill dela erfarenheter och kunskap.
  Har du några tankar kring bostadsbubblan som enligt signalerna från marknaden kommer att spickas inom kort? Detta är förstås min tolkning.

  Vänligen
  Kami

  Kami