Villkor och integritetspolicy för nyhetsbrevet
Sök:

Villkor och integritetspolicy för nyhetsbrevet

Sammanfattning av de fullständiga villkoren för nyhetsbrevet RikaTillsammans

Nedan följer en sammanfattning av villkoren och integritetspolicyn för mitt nyhetsbrev. I korthet: det är utan kostnad, används i marknadsföringssyfte av bloggens artiklar, podd- och videoavsnitt, övriga tips och partnererbjudande. Du kan avprenumerera när du vill och jag kommer alltid hedra ditt förtroende genom att inte missbruka dina uppgifter eller sälja dem till tredje part.

Du kan läsa de fullständiga villkoren för bloggen och nyhetsbrevet :

Nedan hittar du de viktigaste punkterna gällande nyhetsbrevet. RikaTillsammans AB (org. nr. 5590068960) är ansvariga för behandlingen av personuppgifter som samlas in till nyhetsbrevet.

Syfte och ansvarsfriskrivning
Innehållet i nyhetsbrev, är enbart avsett som marknadsföring av de senaste artiklarna, podd- och videoavsnitten, partnererbjudandena och allmän konsumentinformation samt tillhörande tips. Nyhetsbrevet ska inte ses som ekonomisk rådgivning och är inte under några omständigheter avsedd att ligga till grund för någons ekonomiska beslut. Användande av informationen i nyhetsbrevet sker helt på egen risk. RikaTillsammans ansvarar inte för skador som uppstår till följd användning av informationen.
Personuppgifter som behandlas
Exempel personuppgifter som behandlas i nyhetsbrevet är e-postadress (obligatoriskt), för- och efternamn och teknisk information om användning av webbplatsen och nyhetsbrevet såsom ip-adresser, tidsstämplar och besökta sidor.
Hur hämtar vi information?
Informationen hämtas endast genom nyhetsbrevsformulären på hemsidan. Det är frivilligt att uppge denna information. Om du väljer att inte uppge personuppgifter, kan vi vara förhindrade från att ge dig tillgång till vissa produkter eller tjänster.
Ändamålet med information som inhämtas
För att kunna sända dig nyhetsbrevet med de senaste artiklarna, podd- och videoavsnitten, partnererbjudandena och övriga tips. Ingen information inhämtas från tredje part.
Hur lagras informationen
Information som inhämtats genom formulär sparas i vårt verktyg för nyhetsbrev MailChimp.
Hur tas information bort?
Du kan när som helst avprenumerera från nyhetsbrevet genom att använda länken som finns i varje nyhetsbrev eller via Mailchimps hemsida.
Utlämning av information till tredje part?
Personuppgifter ges aldrig bort till tredje part. Men RikaTillsammans använder MailChimp som underleverantör för att kunna leverera nyhetsbrevet. MailChimp behandlar således personuppgifter å RikaTillsammans vägnar.
Rättigheter
Eftersom behandlingen av personuppgifter är baserad på samtycke, kan du närsomhelst ta samtycket tillbaka. Om du anser att RikaTillsammans inte uppfyller dina rättigheter kan du kontakta Datainspektionen.
Nyhetsbrevets innehåll och frekvens
Nyhetsbrevet skickas ut ca 1-2 gånger per månad, men kan ske mer sällan än så.

Som sagt, läs de fullständiga villkoren om du vill ha ännu mer detaljerad information. Om du har några frågor kan du kontakta oss per telefon, e-post eller brev enligt nedan:

Företag: RikaTillsammans AB
Adress: c/o Jan Bolmeson, Önskegatan 15, 214 58 Malmö
Telefon: +46735128618
Epost: jan@rikatillsammans.se

Anmäl dig till nyhetsbrevet

Jag vet själv hur mycket mejl man får, så jag skickar inte ut något om jag inte tycker att det är riktigt bra. Ett bevis på att jag lyckas är att 75 % av alla mejl jag skickar öppnas och läses. Motsvarande siffra på nätet är mindre än 15 %. Det är något jag är stolt över och inte tar med självklarhet.

Om du är intresserad behöver du bara fylla i din e-postadress, men jag uppskattar om du även vill fylla i för- och efternamn. När du har klickat på knappen prenumerera så kommer du att få ett bekräftelsemejl skickat till din angivna e-postadress.

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.

Ibland strular tyvärr formuläret ovan, särskilt om du har en äldre webbläsare, mejla mig då på jan@rikatillsammans.se eller skriv i kommentarsfältet nedan, så lägger jag till dig manuellt.

 

Relaterade artiklar

Kommentera

27 kommentarer finns till denna artikel:

  1. Vit pil

    Hej Jan
    Jag vill gärna läsa dina nyhetsbrev, men e-postadressen går inte fram. Tackar på förhand
    Olle Rudsäter

    1+
    Gravatar ikon för användaren
    olle
  2. Vit pil

    Ok

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Yvonne
  3. Vit pil

    Hej. Jag upptäckte din sia när jag sökte om råd. Jag behöver råd om placering. Historien lyder så här: Min son som nyligen fyllt 18 år fick diagnosen ADHD. Av en privat försäkring fick han ca 120 000 Kr. Vi vill placera pengarna i aktier och aktiefonder så att de växer i några år så att han kan köpa bostad eller starta eget när han mognar till. Han bor bor fortfarande hemma och är inte klar med studierna, om det blir fortsatta studier, han har svårigheter i skolan.. Vi, hans föräldrar vill trygga hans framtid så mycket det går. Vad kan vi göra inom säg 2- 3 år så att hans kapital ökar i värdet? Kan vi få några tips så vore vi mycket tacksamma.
    Vänliga hälsningar
    Pappa

    0
    Gravatar ikon för användaren
    George
    1. Vit pil

      Tyvärr har jag inte någon möjlighet att ge personliga råd andra än de i kategorin ”Så blir du rik”. Ledsen att jag inte kan ge ett bättre svar än så.

      0
      Gravatar ikon för användaren
      Jan Bolmeson
  4. Vit pil

    Hej,Jan. Jag skulle väldigt gärna vilja få ta del nyhetsbreven. Får dock inte länken till o fungera .. Tacksam om du kan lägga till mig
    Mvh Anneli

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Anneli
    1. Vit pil

      Hej! Har ordnat det!

      0
      Gravatar ikon för användaren
      Jan Bolmeson
  5. Vit pil

    Hej!

    Vill gärna ha ditt nyhetsbrev men premuneraknappen fungerar ej.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Marcus Åström
    1. Vit pil

      Har ordnat det nu!

      0
      Gravatar ikon för användaren
      Jan Bolmeson
  6. Vit pil

    Hejsan jag skulle gärna vilja anmäla mig för dina nyhetsbrev men det fungerar ej att skriva in sig själv. Kan du kanske lägga in mig?

    Mvh
    Sebastian

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Sebastian Fredriksson
    1. Vit pil

      Fixat. Tack för intresset!

      0
      Gravatar ikon för användaren
      Jan Bolmeson
  7. Vit pil

    Ser fram emot dina nyhetsbrev! Ingen ytterligare kommentar.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    AnnSofi Nyrén Buchinger
  8. Vit pil

    Vill gärna ha ditt nyhetsbrev.
    (Fungerar inte att trycka prenumerera)

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Stig-Jöran Sjöö
    1. Vit pil

      Har lagt till dig manuellt. Tack!

      0
      Gravatar ikon för användaren
      Jan Bolmeson
  9. Vit pil

    Tjena skulle vilja anmäla mig till ditt nyhetsbrev men formuläret verkar inte funkar på sidan där man anmäler..
    kan du lägga till mig manuellt?
    mvh jimi

    0
    Gravatar ikon för användaren
    jimi karlsson
  10. Vit pil

    Hej! Vill gärna ha ditt nyhetsbrev :)

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Joakim Foureaux
  11. Vit pil

    Hej, jag skulle vilja ha nyhetsbrevet.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Love Svanqvist
  12. Vit pil

    Hej, vill gärna följa din blogg och nya inlägg. Har lärt mig mer om bankvärlden av dig än av alla bankkontakter genom åren.

    V.H. Monica S.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Monica Stenström
  13. Vit pil

    Vill gärna ha nyhetsbrevet

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Marion Kluge
  14. Vit pil

    Hej. Jag vill gärna anmäla mig till nyhetsbreven.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Kerstin salonen
    1. Vit pil

      Hej Kerstin, fungerade det inte att anmäla sig? Jag har anmält dig nu i alla fall.

      0
      Gravatar ikon för användaren
      Jan Bolmeson
  15. Vit pil

    Hej Jan, jag skulle gärna vilja anmäla mig till nyhetsbrev. Lyckades inte gå in på länken… Vill du maila den till mig eller..? Tackar vänligast/ Janet

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Janet Wigström
  16. Vit pil

    Intressant läsning! Vad är bra att spara på långsikt 5-15år?

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Andreas Almqvist
    1. Vit pil

      Hej – kolla gärna i kategorin ”så blir du rik” där jag skriver om det i nybörjarportföljen och RikaTillsammans-portföljen.

      0
      Gravatar ikon för användaren
      Jan Bolmeson
  17. Vit pil

    Vill gärna få nyhetsbrevet!

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Lilian Walther Jallow
  18. Vit pil

    Bra sida!

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Peter stibe